Paaseieren zoeken op de Roek

Gepubliceerd op: 5 april 2024

Paaseieren zoeken, een plezier voor jong en oud

Afgelopen weekend was het dan zover: Paasweekend op de Roek. Tijdens uw verblijf kunt u samen met ons op 1e Paasdag paaseieren zoeken op de Roek. Veel families en gezinnen verblijven altijd graag dit weekend samen. Wij danken onze gasten weer enorm voor een gezellig en fijn weekend samen tijdens de Paasdagen op de Roek.

Bij Pasen kan het gezamenlijk speuren naar eitjes natuurlijk niet ontbreken. Een avontuurlijke traditie voor iedereen! De eieren lagen dit jaar verstopt op verschillende plekken van de Roek. Zo konden de kinderen de eitjes zoeken in de stal, de Hop-inn en zelfs in de receptie! Een waar plezierige gebeurtenis voor jong en oud. De chocolade eitjes liggen overal verstopt, zelfs op de plekken waar je het niet verwacht: bijvoorbeeld in een plant, een lege eier doos of tussen de sapjes van de biologische receptie winkel.

Paaseieren zoeken tijdens uw verblijf op de Roek

Na het zoeken van de eieren is het tijd om gezamenlijk de dieren op de Roek te voeren. Deze activiteit vindt plaats onder begeleiding van één van onze collega’s. Wij danken alle kinderen weer voor het helpen met het voeren en verzorgen van onze dieren op de kinderboerderij. Kom jij volgend jaar ook naar eieren speuren op de Roek vakantiebungalows?

 

Paaseieren zoeken, zelfs op de kist van gloeiende Gerrit ligt een chocolade ei.

 

 

 

 

Terug naar overzicht