Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Seniorenvakantie

Gepubliceerd op: 24 maart 2023

Bent u op zoek naar een seniorenvakantie en wilt u genieten van de rust en ruimte in de Veluwse natuur? Dan is vakantiepark De Roek echt iets voor u! Huur een fiets en ontdek Nationaal Park de Hoge Veluwe, of ga een dagje cultuur snuiven in het Kröller-Muller museum. U kunt erop uit in de omgeving, maar op het park zelf is ook genoeg te doen. Wat kunt u zoal verwachten?

Vakantiepark voor ouderen

Wat ons betreft is ‘niets moet, alles mag’ hét motto om heerlijk te genieten van uw welverdiende vakantie. Wilt u heerlijk een weekje niets doen en bijkomen? Dat kan. In onze receptie hebben wij een bibliotheek waar u een boekje kunt komen halen om te lezen, een film om te kijken of een spelletje om te spelen. Maar u kunt er ook op uitgaan en een mooie wandeling maken op verharde paden. Zo komt u van alles te weten over de Veluwe.

Genieten van uw welverdiende vakantie?
Boek uw bungalow online 
of neem contact met ons op

Extra tip: korting op uw vakantie
U kunt extra korting krijgen op uw welverdiende, rustige, vakantie! Staat er een ‘#’ achter de prijs in ons online boekingssysteem, dan ontvangt u als 60-plusser 10% korting op het weektarief. Bekijk de beschikbaarheid middels ons online boekingssysteem.

Ouderenvakantie: rust en ruimte

Op ons kleinschalige vakantiepark staan 18 bungalows en 3 tiny houses die ieder hun eigen charme hebben. In een aantal van onze bungalows zijn huisdieren ook welkom. Ideaal dus als u met de hond op vakantie wilt.

Bekijk alle bungalows 

Genieten van nog meer moois? Wij bieden een aantal bijzondere activiteiten die u kunt ondernemen zoals gezamelijk dierenvoeren, rondleiding door ons voedselbos of de fotohut. Beiden een ervaring die u niet snel zult vergeten!

Vogels spotten in de fotohut

Door de natuurrijke omgeving kunt u veel eekhoorns allerlei vogels op het park tegenkomen. Prachtig om naar te kijken. Daarom hebben wij een fotohut gemaakt. Deze fotohut staat op een rustig plekje in het bos en geeft u een perfect uitzicht om te beestjes te observeren en u kunt er de mooiste foto’s maken. Benieuwd hoe dat er uitziet? Bekijk hieronder een impressie. Net of u naar een natuurfilm kijkt!

Ervaringen seniorenvakantie

Bent u benieuwd naar wat anderen van vakantiepark De Roek vinden? Neem dan een kijkje tussen de reviews op Zoover. Wij hebben alvast enkele reacties voor u uitgelicht:

De Roek is de ideale plek om nieuwe energie op te doen, uit te rusten en te genieten van de natuur. Prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten.

Je zit echt ín de natuur. Op de redelijke afstand van de andere huisjes. Super rustige plek en genoeg leuke dingen op het park.

Echt een aanrader; wat een heerlijk vakantiepark! Knus, kleinschalig en je loopt vanuit je huisje zo het bos in of de hei op.

Zelf een seniorenvakantie bij De Roek ervaren? Neem dan een kijkje tussen onze bungalows, of bekijk onze last-minute aanbiedingen.

Ongeacht in welk seizoen u ons vakantiepark wilt bezoeken, u kunt áltijd genieten van de natuur. Ieder seizoen heeft zo zijn charme. Bekijk hieronder het bewijs in ons vier seizoenen-filmpje.

Hoe boekt u een vakantie bij De Roek?

Bent u toe aan een heerlijk rustige seniorenvakantie en wilt u de mogelijkheden weten? U kunt natuurlijk direct een bungalow reserveren in ons online boekingssysteem. Mocht u liever willen bellen (0318 – 59 17 57) of mailen (info@deroek.nl), dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Wij helpen u graag verder!

Senioren vakantie boeken 

Terug naar overzicht
Heeft u vragen of hulp nodig?