Fotohut Veluwe

Op De Roek hebben wij een prachtige fotohut gerealiseerd op een rustig plekje in ons bos. U kunt de hut huren om foto’s te maken van de eekhoorns en allerlei soorten vogels. Ook zonder camera is het prachtig om in de hut te zitten en alles te observeren, aangezien het net is alsof u naar een natuurfilm zit te kijken. Benieuwd hoe dat er uit ziet? Bekijk dan eens onderstaande video.

 

 

 

Onze fotohut huren

 

Voor mensen die op De Roek verblijven is de hut per dagdeel of per dag te huur. U kunt met maximaal drie personen in de hut. De huur voor een dagdeel is € 13,50. Voor een dag is dat €26,50. Een dagdeel in de ochtend loopt van zonsopgang tot 13.00 uur. Een dagdeel in de middag loopt van 13.00 uur tot zonsondergang. Een dag loopt dan natuurlijk van zonsopgang tot zonsondergang. De hut is ook te huur voor mensen die niet op De Roek verblijven, maar dan alleen per dag. De huur van een dag bedraagt € 53. Neem contact op om de fotohut te huren.

Ik wil de fotohut huren

Wat is de fotohut Veluwe

Vanuit de hut kijkt u op een vijver waar vooral bij droog weer veel vogels komen om te drinken en te badderen. Daarnaast wordt er rondom de vijver gevoerd zodat er de hele dag en ook bij natter weer veel eekhoorns en vogels aanwezig zijn. 

De hut ligt ingegraven in de grond zodat u een mooi laag standpunt hebt en de vogels op ooghoogte zitten. Om de hut aantrekkelijk te maken voor een groot publiek, zijn we bij de bouw uitgegaan van het gebruik van een 300mm lens maar ook met andere lenzen (zowel groter als kleiner) kunt u prima uit de voeten.

In de hut is plek voor maximaal drie mensen die een ruime zitplek hebben zodat er meer dan genoeg bewegingsruimte is om rustig foto’s te maken of te filmen zonder de anderen te storen.

Bekijk het overzicht van wat er tot nu toe gezien is vanuit de Fotohut op De Roek.

Kruisbek fotohut  Sijs fotohut  Kuifmees fotohut

Eekhoorn fotohut  Kruisbek fotohut  Fotohut Veluwe