Trekvogelpad van het Nivon loopt langs de Roek Vakantiebungalows

Gepubliceerd op: 13 augustus 2019
Trekvogelpad langs De Roek vakantiebungalows in Otterlo op de Veluwe

Voor wie het nog niet weet, het trekvogelpad van de Nivon  loopt over de Karweg langs De Roek Vakantiebungalows. Het betreft hier etappe 16 van het Veluwe Zwerfpad.  Dit is een zogenoemd streekpad van maar liefst 375 kilometer lang. Dus 375 kilometer wandelen over onverharde paden door de afwisselende, prachtige natuur van de Veluwe, het populairste wandelgebied van Nederland. Door de verbindingsroutes zijn er tal van mooie rondwandelingen en meerdaagse tochten te lopen over dit streekpad. Duidelijke routekaarten, beschrijvingen en markeringen houden u op het juiste pad. De gehele route van het Veluwe Zwerfpad is in boekvorm verschenen en verkrijgbaar bij het Nivon, te bestellen via deze link.
Etappe 16 gaat van Otterlo naar Hoenderloo en is zo’n 18 kilometer lang. Ervaringen van anderen op dit trekvogelpad leest u onder andere  hier, en hier en hier

En wie het goed uitkient kan even uitrusten bij De Roek.  Bijvoorbeeld voor een kopje koffie met appeltaart op ons terras of eventueel voor een verblijf in een van onze bungalows. Veel wandelplezier!!!

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht