Seniorenvakantie

Bent u op zoek naar een seniorenvakantie en wilt u genieten van de rust en ruimte in de Veluwse natuur? Dan is vakantiepark De Roek echt iets voor u! Huur een fiets en ontdek Nationaal Park de Hoge Veluwe, of ga een dagje cultuur snuiven in het Kröller-Muller museum. U kunt erop uit in de omgeving, maar op het park zelf is ook genoeg te doen. Wat kunt u zoal verwachten?

Vakantiepark voor ouderen

Wat ons betreft is ‘niets moet, alles mag’ hét motto om heerlijk te genieten van uw welverdiende vakantie. Wilt u heerlijk een weekje niets doen en bijkomen? Dat kan. In onze receptie hebben wij een bibliotheek waar u een boekje kunt komen halen om te lezen, een film om te kijken of een spelletje om te spelen. Maar u kunt er ook op uitgaan en een wandeling maken door de omgeving.

Genieten van uw welverdiende vakantie?
Boek uw bungalow online
of neem contact met ons op

Extra tip: kortingsmogelijkheden
U kunt in bepaalde periodes korting krijgen op uw welverdiende, rustige, vakantie! Als 60-plusser ontvangt u in die periodes namelijk 10% korting op het weektarief. Via deze link kunt u zien in welke periodes dit van toepassing is.
De beschikbaarheid kunt u controleren via ons online boekingssysteem. Als u hier aangeeft dat u 60 jaar of ouder bent en u boekt een week in een kortingsperiode, dan wordt deze automatisch berekend.

Ouderenvakantie: rust en ruimte

Op ons kleinschalige vakantiepark staan 18 bungalows die ieder hun eigen charme hebben. In een aantal van onze bungalows zijn huisdieren ook welkom. Ideaal dus als u met de hond op vakantie wilt.

Bekijk alle bungalows

Genieten van nog meer moois? Wij bieden een aantal bijzondere activiteiten die u kunt bijwonen of ondernemen, zoals de fotohut. Een ervaring die u niet snel zult vergeten!

Vogels spotten in de fotohut

Door de natuurrijke omgeving kunt u veel eekhoorns allerlei vogels op het park tegenkomen. Prachtig om naar te kijken. Daarom hebben wij een fotohut gemaakt. Deze fotohut staat op een rustig plekje in het bos en geeft u een perfect uitzicht om te beestjes te observeren en u kunt er de mooiste foto’s maken. Benieuwd hoe dat er uitziet? Bekijk hieronder een impressie. Net of u naar een natuurfilm kijkt!

Ervaringen seniorenvakantie

Bent u benieuwd naar wat anderen van vakantiepark De Roek vinden? Neem dan een kijkje tussen de reviews op Zoover. Wij hebben alvast enkele reacties voor u uitgelicht:

De Roek is de ideale plek om nieuwe energie op te doen, uit te rusten en te genieten van de natuur. Prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten.

Je zit echt ín de natuur. Op de redelijke afstand van de andere huisjes. Super rustige plek en genoeg leuke dingen op het park.

Echt een aanrader; wat een heerlijk vakantiepark! Knus, kleinschalig en je loopt vanuit je huisje zo het bos in of de hei op.

Zelf een seniorenvakantie bij De Roek ervaren? Neem dan een kijkje tussen onze bungalows, of bekijk onze last-minute aanbiedingen.

Ongeacht in welk seizoen u ons vakantiepark wilt bezoeken, u kunt áltijd genieten van de natuur. Ieder seizoen heeft zo zijn charme. Bekijk hieronder het bewijs in ons vier seizoenen-filmpje.

Hoe boekt u een vakantie bij De Roek?

Bent u toe aan een heerlijk rustige seniorenvakantie en wilt u de mogelijkheden weten? U kunt natuurlijk direct een bungalow reserveren in ons online boekingssysteem. Mocht u liever willen bellen (0318 – 59 17 57) of mailen (info@deroek.nl), dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Wij helpen u graag verder!

Senioren vakantie boeken