Vakantie met kleine kinderen

Ontspannen weg met jonge kinderen? Dat kan.

Ons kleinschalige vakantiepark De Roek is een heerlijke plek voor jonge kinderen en dus ook voor u als ouder. Een rustig park midden in het Veluwse bos, met een fijne speeltuin voor kleine ontdekkers en een uitgebreide kinderboerderij. Dé plek voor een heerlijke vakantie met kleine kinderen.

Geniet van de rust en de heerlijke omgeving, met het bos en de heide letterlijk op steenworp afstand. De huisjes zijn ruim opgezet en u heeft een eigen terras en tuin. Er zijn zelfs huisjes met een omheinde tuin!

Ouders aan het woord

Een paradijs voor kinderen, zo beschreef een van onze gasten De Roek dit jaar. Onze beste ambassadeurs zijn natuurlijk andere ouders, die over het algemeen heel enthousiast zijn. Ervaringen van andere ouders op vakantie met kleine kinderen:

‘Eigenlijk zou deze fijne plek een groot geheim moeten blijven. Omdat je je meteen tot rust voelt komen zo half verscholen in het bos. Omdat de heide zo dichtbij is. Omdat de mensen van de Roek zo vriendelijk zijn. Omdat de kinderen gek waren op de dieren. Omdat we er een hele fijne week hebben gehad en graag nog een keer terugkomen!’
– Iris Bruning

Lees meer reviews op Zoover

Reserveer nu uw bungalow

De kinderboerderij

Een vakantie met kleine kinderen vraagt om een bezoekje aan onze kinderboerderij. Hier kunnen de kinderen genieten van alle dieren: aai de cavia’s en konijnen, de scharrelende kippen, lach om onze grappige kuune kuune varkens en kom in het voorjaar de pasgeboren lammetjes bewonderen.

Elke dag  kunnen de kinderen Neil meehelpen met de dieren voeren en een rondje rijden op onze lieve Tinker. Alleen op zondag heeft Neil een rustdag.

Op de kinderboerderij komt u misschien ook een van onze begeleiders met deelnemers tegen. De Roek is zes dagen per week ook Zorgbedrijf (dagbesteding en jeugdhulp).

Kippen-eten-geven Kinderen-en-dieren spelende-kinderen

In de omgeving

Het Nationale Park De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller Museum – ook voor kinderen erg leuk –  ligt op slechts 15 minuten wandelen van De Roek Vakantiebungalows vandaan.

Vanuit uw vakantiebungalow loopt u zo natuurgebieden als het Otterlose Bos en de Zanding in, of even verderop De Planken Wambuis. Er zijn ook vele mogelijkheden om de omgeving per fiets te gaan ontdekken. Het is heerlijk als je er tijdens je vakantie met kleine kinderen makkelijk even op uit kunt trekken.

Een zwembad is ook heel dichtbij: De Zanding is een natuurbad (niet overdekt), er is daar ook een overdekt zwembad met wellness faciliteiten.

Bekijk de mogelijkheden

Leuk om te weten

  • Wij voorzien met 132 zonnepanelen voor 80% in het complete energieverbruik van De Roek.
  • We hebben een oplaadpunt voor elektrische auto’s.
  • We organiseren zo nu en dan interessante activiteiten zoals “nachtvlinderen”.
  • Uw huisdier mag mee! Neem de hond of het konijn gezellig mee naar ons vakantiepark, in deze huisjes zijn huisdieren toegestaan.
  • Voor de dieren op de kinderboerderij halen we elke dag ‘over de datum’ groente en brood op bij de plaatselijke supermarkt
  • We voeren biologisch brok en indien beschikbaar biologisch hooi en stro.
  • Elke zondag bestaat de mogelijkheid een wandeling te maken met onze boswachter.
  • Op ons terras serveren wij op donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtend koffie, thee of een sapje. Dit geserveerd met een speciaal door onze kok ontwikkeld koekje: een Hopke.

Develuwe Kinderen

Of u nu een fijn huisje zoekt voor weekje weg met kleine kinderen of een heerlijk plekje voor een weekendje weg met kleine kinderen, bij De Roek zit u goed – en zo zullen uw kids er ook over denken.

Reserveer nu uw bungalow