Herfstvakantie arrangement 2019

Gepubliceerd op: 21 augustus 2018

Wilt u eropuit in de herfstvakantie? Boek dan uw weekje weg bij De Roek met het speciale herfstvakantie arrangement!


Last minute aanbiedingen in de week van 11 t/m 18 oktober: Bekijk actuele last minutes

Herfstvakantie België

Komt u uit België en wilt u genieten van uw herfstvakantie op de Nederlandse Veluwe? Ook dan hebben we een aantal leuke last minutes voor u beschikbaar:

  • Lang weekend van vrijdag 25 oktober t/m vrijdag 1 november: vanaf € 350
  • Week van maandag 28 oktober t/m vrijdag 1 november: vanaf € 185
  • Week van maandag 28 oktober t/m maandag 4 november: vanaf € 350

Bekijk het volledige aanbod en reserveer uw bungalow nu er nog plaats is!

Hoe kunt u het arrangement voor de herfstvakantie boeken?

Wanneer u ons bezettingsoverzicht raadpleegt, kunt u rechts de juiste datum filteren. In dit overzicht ziet u het arrangement voor de herfstvakantie in het oranje tevoorschijn komen. Lukt het u niet, maar wilt u wel van deze aanbieding gebruik maken? Neem dan gerust contact op via +31(0)318591757 of vul het contactformulier in.

Herfstvakantie op de Veluwe

Vakantiepark De Roek ligt op de Veluwe. Dat betekent: veel bos, veel natuur en veel dieren. Vogels, eekhoorns en misschien spot u wel een hert! De bungalows liggen in de omgeving van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Houdt u van lopen? Dan is dit een heerlijke wandeling van slechts 1500 meter. Uiteraard kunt u het park ook met de auto bezoeken of u kunt een fiets huren in de omgeving.

Een duurzaam vakantiepark

De Roek staat voor een zo duurzaam mogelijk bestaan. Dat ziet u terug in de huisjes, in de receptie, maar ook in de maaltijden die u eventueel kunt bestellen. Lees hier meer over duurzaamheid op ons vakantiepark.

Goed om te weten: uw hond kan mee op vakantie

In een aantal van onze huisjes zijn honden meer dan welkom. Deze huisjes hebben een omheinde tuin. Benieuwd welke huisjes dat zijn?

Bekijk de huisjes en andere tips over een vakantie met hond.

Tip: kent u iemand die deze aanbieding niet mag missen? Via onderstaande knoppen kunt u het carnavalsarrangement delen via Facebook, e-mail of Whatsapp!

Terug naar overzicht