Kindvriendelijk vakantiepark

Gepubliceerd op: 14 februari 2024
Biggetje op de kinderboerderij van De Roek op de Veluwe

Heerlijk genieten van een vakantie met kinderen? De Roek is een klein, natuurrijk en autovrij vakantiepark. Dat is wel zo fijn, want het bos is de ideale omgeving om rond te kunnen rennen en spelletjes te spelen. Onze vakantiebungalows staan goed beschut achter de bomen en hebben veel privacy. We hebben zelfs huisjes met een omheinde tuin, zodat je makkelijk een oogje in het zeil kunt houden als jouw kind buiten speelt.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen 

Activiteiten voor kinderen

Ga je een weekend weg of op vakantie met kleine kinderen, dan is het fijn als jullie genoeg activiteiten kunnen ondernemen met elkaar. Gelukkig is er genoeg te beleven! Zo hebben we een kinderboerderij, een speeltuin, kunnen kinderen bijzondere vlinders en vogels ontdekken, zitten er ware kinderspeelparadijzen in de omgeving en op loopafstand een verkoelende zwemplek.

Kinderboerderij

Natuur, dieren en kinderen gaan altijd erg goed samen. Elke ochtend worden de lammetjes, cavia’s, konijnen en de grappige kuune kuune varkens in de kinderboerderij door onze dierenverzorger, gevoerd en alle kinderen mogen daarbij helpen. Onze ervaring is dat alle kinderen stipt om 09:00 uur aanwezig zijn om dit mee te maken!

Dieren voeren tijdens uw kindvriendelijke vakantie   Paard rijden tijdens uw kindvriendelijke vakantie  Dieren voeren tijdens uw kindvriendelijke vakantie

Kindvriendelijke uitstapjes in de omgeving

Naast dat er op het vakantiepark veel kindvriendelijke activiteiten zijn, zijn er in de omgeving ook nog veel kindvriendelijke vakantie mogelijkheden. Zoals:

  • Op loopafstand ligt het Nationale park De Hoge Veluwe en het Otterlose bos. Hier kunnen de kinderen heerlijk hun gang gaan. Tip: op ons vakantiepark zijn honden welkom. Neem je viervoeter mee voor die heerlijke boswandeling.
  • Groot fan van speelparken? De Juliana Toren ligt op een mooie afstand voor een dagje eropuit.
  • Natuurbad De Zanding ligt op loopafstand. Vanuit De Roek krijg je korting op de entree. Vraag er naar bij de receptie.

Deze ouders gingen jou voor..

De beste mensen die kunnen zeggen of De Roek een kindvriendelijke vakantie biedt zijn natuurlijk de ouders. Daarom laten we een paar ouders aan het woord. Meer referenties en recensies vindt u op Zoover.nl.

Als je hier verblijft, ben je echt weg! Kids vermaken zich uitstekend, in de speeltuin of bij de dieren, en wij dús ook. Huisje van alles voorzien, eenvoudig en goed. Personeel is buitengewoon gastvrij en boer Bas is al snel de beste vriend van de kinderen. Ook de aangeboden maaltijd op vrijdag is een goede tip! – Annemieke Bosshardt

Heerlijk verblijf, lieflijke huisjes midden in de natuur met eekhoorntjes en vogeltjes en geen andere geluiden. Toch heel dicht bij vele activiteiten. De mijn jongste van 4 vond de boerderij fantastisch mijn oudste van 8 de zandbank. – Mirjam

Ervaar het zelf!
Reserveer nu uw bungalow

Terug naar overzicht