Kleinschalig vakantiepark

Gepubliceerd op: 13 januari 2024

Zoekt u een leuk vakantie adres, maar krijgt u de kriebels van grote vakantieparken en animatieteams? Dan is De Roek een heerlijke plek voor u: kies één van onze Finse bungalows of tiny houses in het bos en geniet van de rust en de Veluwse natuur.

Weg van de massa vindt u hier alles wat u nodig hebt in een kleinschalig vakantiepark. Het gevoel dat u in een huisje ver van de bewoonde wereld zit, een eigen terras een eigen tuin… Een kleinschalig park betekent een eigen plekje en een rustige omgeving. De heide op een steenworp afstand en voor kinderen een heel gezellige kinderboerderij en een leuke speeltuin op het terrein.

Bekijk hier de prijzen

Andere gasten over De Roek

Dat we zelf enthousiast zijn over ons kleinschalig vakantiepark, spreekt voor zich. Maar wij zijn gelukkig niet de enigen. Hier een greep uit de recensies van De Roek op Zoover:

Echt een aanrader; wat een heerlijk vakantiepark! Knus, kleinschalig, en je loopt vanuit je huisje zo het bos in of de hei op. – Ellen Verheijen

Wij zijn absoluut geen fan van vakantieparken en huren het liefst iets wat rustig en afgelegen ligt zonder animatie of vreetschuren en dan zit je op vakantiepark De Roek eigenlijk precies goed. – G.D. de Kleijn

De Roek is een vakantieplek om verliefd op te worden: mooi in zijn eenvoud en eco verantwoord!  Chantal Hendriks

Speeltuin op vakantiebungalowpark De Roek op de VeluweEntree de Roek in OtterloVeulen op de Roek

Het vakantiepark zelf

Onze kleinschalig vakantiepark ligt aan de rand van het bos, midden in het groen. De Roek is een duurzaam, kleinschalig vakantiepark net buiten Otterlo. Een heerlijke plek voor rustzoekers, natuurliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen. Wat kunt u allemaal verwachten?

  • We hebben een gezellige kinderboerderij, waar de kinderen dagelijks mogen helpen met voeren.
  • In ons biologische winkeltje zijn wat droogwaren en haardhout te koop.
  • Bij de receptie hebben we een leuke verzameling boeken, spelletjes en films die u kunt lenen.
  • Op vrijdag hebben we een vegetarische maaltijdservice, waarmee we tevens een mooi project in Bolivia ondersteunen.
  • We hebben beschut in het bos een fotohut, geweldig voor het maken van prachtige foto’s of gewoon om te genieten van de natuur en de bosdieren.
  • Op ons vakantiepark worden een aantal activiteiten georganiseerd die u, of uw kinderen, kunt bijwonen.

Heeft u een huisdier die u graag mee wilt nemen? Ook huisdieren verdienen vakantie! In een aantal van onze bungalows zijn huisdieren toegestaan. Zo kunt u gerust op vakantie met de hond!

In de omgeving

Het Nationale Park De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller Museum – ook voor kinderen erg leuk –  ligt op slechts 15 minuten wandelen van De Roek vandaan.

Vanuit uw vakantiehuisje loopt u zo natuurgebieden als het Otterlose Bos en de Zanding in, of even verderop De Planken Wambuis. Er zijn ook vele mogelijkheden om de omgeving per fiets te gaan ontdekken. Heeft u zelf geen fiets meegenomen? Geen enkel probleem. U kunt in de buurt van ons vakantiepark een fiets huren.

Uiteraard is er nog veel meer te doen in de omgeving van ons kleinschalig vakantiepark, vraag ons hier gerust naar.

Reserveer nu uw bungalow

Terug naar overzicht